آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی (یادمان دعبل خزاعی) در شوش برترین های خود را شناخت

آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی (یادمان دعبل خزاعی) در شوش برترین های خود را شناخت

به گزارش پایگاه خبری بصیرت نو؛ به نقل از خبرگزاری مهر؛ مرتضی حیدری آل کثیر در آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی (یادمان دعبل خزاعی) که شامگاه چهارشنبه در مرقد دعبل خزاعی در شهرستان شوش برگزار شد، اظهار کرد: در این جشنواره پذیرای ۱۷۰ اثر از بیش از ۱۰ کشور جهان من جمله یمن، سوریه، لبنان، عراق، فلسطین، چاد، غنا، تونس در کنار کشور جمهوری اسلامی ایران بوده‌ایم.
وی با اشاره به بخش‌های جشنواره افزود: این جشنواره در دو بخش بین المللی (شعر فصیح) و بخش داخلی (شعر شعبی) برگزار که ۹۰ اثر در بخش بین المللی و ۸۰ اثر در بخش داخلی به دبیرخانه ارسال شد.
دبیر سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی گفت: نفرات برتر هر بخش پس از چند دوره داوری مشخص شدند؛ علاوه بر سه نفر برتر هر بخش، یک نفر شایسته تقدیر بخش فصیح و هفت نفر شایسته تقدیر بخش شعبی شدند.
حیدری ال کثیر اضافه کرد: داوری بخش بین المللی توسط نجاح العرسان (عراق)، سید احمد علوی (بحرین)، مرتضی حیدری ال کثیر (ایران) و داوری بخش شعبی توسط استاد حاج عباس حزباوی، علی عفراوی و سید شبر محسنی انجام شد.
وی با بیان اینکه امسال کیفیت آثار خیلی خوب بوده است، تصریح کرد: در این دوره از جشنواره آثار دریافتی به لحاظ کمیت ۲ برابر سال گذشته بوده که این نشان از برکت نور امام رضا (ع) است.
به گفته وی، اگر فراخوان جشنواره خوب منتشر و انعکاس داده شود حتی از آفریقا هم مشارکت خواهیم داشت.
دبیر جشنواره نکته جالب جشنواره را کسب رتبه برتر بخش فصیح توسط فردی از سوریه که اصالتاً شیعه نیست اعلام و بیان کرد: این اتفاق نشان از آن دارد که امام رضا (ع) می‌تواند نماد و مظهر وحدت در بین همه مسلمانان باشد.
حیدری آل کثیر با اشاره به اینکه جشنواره نسبت به سال گذشته جهش خوبی داشته است، افزود: به نظر بنده این روند و رشد در سال‌های آینده ادامه پیدا خواهد کرد زیرا شاعرانی که از کشورهای سوریه، بحرین و عراق طی این چند روز مهمان ما بوده‌اند. این را صراحتاً بیان کرده که این جشنواره از نظر دستاورد یکی از جشنواره‌های خوب کشور است و در کشورهای خود راوی خبر باشکوهی جشنواره از حیث کمیت و کیفیت خواهند بود.
وی در خصوص برگزیدگان معرفی شده از سوی هیئت داوران عنوان کرد: در بخش فصیح، شذا نوفل قاسم از سوریه مقام اول، سید احمد العلوی از بحرین مقام دوم و محمود باوی از ایران مقام سوم را به خود اختصاص دادند؛ سدخان حلفی از ایران – اهواز در این بخش شایسته تقدیر شد.
دبیر جشنواره اظهار کرد: عماد غراوی (ایران- شوش)، محمد هلیچی (ایران- کارون) و یوسف شرهانی (ایران- اهواز) نفرات اول تا سوم بخش شعبی شناخته شدند؛ همچنین سید ابراهیم غرابی (باوی)، ثریا حمیدی (شادگان)، فواد مشعلی (اهواز)، عباس معاوی زرگانی (شادگان)، شیماء ناصری (اهواز)، علی وائلی (خرمشهر) و نوری جابری (اروندکنار) در این بخش شایسته تقدیر شدند.
براساس این گزارش، جایزه بخش فصیح نفر اول ۳۰۰ میلیون ریال، نفر دوم ۲۷۰ میلیون ریال و نفر سوم ۲۵۰ میلیون ریال، بخش شعبی نفر اول ۱۰۰ میلیون ریال، نفر دوم ۸۰ میلیون ریال، نفر سوم ۷۰ میلیون ریال و نفرات برتر هرکدام ۲۰ میلیون ریال به انها اهدا شد.

مشاهده بیشتر

admin

پایگاه خبری بصیرت نو

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا