معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان خبر داد

تحقق ۲۶ مصوبه سفر اول رئیس جمهور به خوزستان

به گزارش پایگاه خبری بصیرت نو؛  محمد خانچی شامگاه چهارشنبه ۶ اردیبهشت در نشست خبری با اشاره به سفرهای رئیس جمهور به استان خوزستان اظهار کرد: دور اول سفر استانی رئیس جمهور به استان خوزستان در سال ۱۴۰۰ ششم مردادماه به اندیکا ، دهم آبانماه به آبادان و خرمشهر، اسفند ماه به منطقه احمد فداله دزفول و در یازدهم شهریور ۱۴۰۱ بود.
وی تعدادکل پروژه های مصوب سفر اول را ۷۷ مصوبه به ارزش بیش از ۷۵ هزار میلیارد تومان خواند و گفت: تعداد مصوبات سفر به اندیکا ۵۴ مصوبه به ارزش بیش از ۸۲۹ میلیارد تومان بوده و مصوبات سفر به آبادان طرح توسعه شهرهای آبادان و خرمشهر بوده که تهیه و تنظیم و در شرف ابلاغ است.
به گفته وی؛ تعداد مصوبه به احمد فداله دزفول ۲۱ مصوبه و به ارزش ۲۲۰ میلیارد تومان بوده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه تعداد پروژه های مصوب اعتباری ۴۸ مصوبه و تعداد پروژه های مصوب غیراعتباری ۲۵ مصوبه بوده تصریح کرد: ۴مصوبه ، ایجاد ۱۹ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال و نیز ایجاد بیش از ۵۷ هزار فرصت شغلی از مصوبات سفر است؛ همچنین مصوبات محرومیت زدایی ۱۰ مصوبه به ارزش یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است.
خانچی بیان کرد: تعداد کل مصوبات ۷۷مصوبه بوده که ۲۶ مصوبه محقق شد ، ۴۶ مصوبه در حال اجرا و ۵ مصوبه در دست پیگیری است.
وی درخصوص پروژه طرح میان مدت آب غدیر افزود: طرح جامع آبرسانی غدیر با هدف تامین آب ۲۶ شهر و یک هزار روستای استان خوزستان در حال اجرا است. این طرح ۵۲ درصد جمعیت استان به میزان 4.7 میلیون متر مکعب را در افق سال ۱۴۲۵ تامین می کند.
به گفته وی؛ در حال حاضر آب این طرح از منابع رودخانه کرخه تامین می شود که با تکمیل اجزای باقیمانده طرح منابع آب رودخانه دز، جانشین منبع فعلی تامین آن می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان اظهار کرد: با توجه به اعتبارات قابل توجه و پیچیدگی فنی اجزاء باقیمانده طرح آبرسانی غدیر در سفر ریاست محترم جمهوری به استان خوزستان و تاکید آیت الله رئیسی و وزیر محترم نیرو مقرر شد یک طرح میان مدت اجرایی شود تا مردم استان خوزستان درکمترین زمان ممکن، از نعمت آب با کیفیت( منابع رودخانه دز) بهره مند شوند.
خانچی با بیان اینکه سازمان آب و برق خوزستان طرح میان مدت آبرسانی غدیر را در دستور کار قرار داد و این طرح بلافاصله پس از سفر ریاست محترم جمهوری به استان خوزستان آغازشد که در حال اجرا و مراحل پایانی خود است تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح علاوه بر جایگزین کردن منابع آبی رودخانه دز به جای بخشی از منابع رودخانه کرخه، افزایش کمی تامین آب از منابع رودخانه کرخه هم است.
وی افزود: پیش بینی می شود با اجرای این طرح شاهد افزایش کمی 100 درصدی و کیفی به میزان 50 درصد در طرح آبرسانی غدیر باشیم.
معاون استاندار خوزستان به پروژه طرح جامع شبکه فاضلاب شهر اهواز اشاره و عنوان کرد: طرح جامع فاضلاب اهواز با پیشرفت فیزیکی 38 درصد قبل از سفر ریاست محترم جمهور در مصوبات سفر ریاست محترم جمهور قرار گرفت. تا کنون پیشرفت فیزیکی این پروژه به 46 درصد رسیده است.
وی در ادامه به جزییات این پروژه اشاره کرد افزود: شبکه جمع آوری فاضلاب اهواز با قدمت 30 ساله و شامل 186 باب ایستگاه پمپاژ و منهول پمپ و دو هزار و 300 کیلومتر شبکه جمع‌آوری خطوط اصلی و انتقال بوده که حدود 1100 کیلومتر آن (حدود 48 درصد) فرسوده و نامناسب است.
خانچی بیان کرد: کلیات طرح جامع فاضلاب اهواز جهت بهبودی و علاج بخشی شامل 176 کیلومتر کلکتور 514 کیلومتر شبکه جمع‌آوری 1968 کیلومتر انشعابات فاضلاب و با 69 ایستگاه پمپاژ اصلی و فرعی بوده که پیشرفت فیزیکی تاکنون 57 درصد است.
خانچی درخصوص اهداف طرح گفت: اجرای بخشی از سیستم جمع آوری و انتقال فاضلاب کلانشهر اهواز ، شهرستان کارون و انتقال آن تا تصفیه خانه شرق و غرب اهواز؛ که تاکنون 35 درصد از کل این عملیات انجام شده است، همچنین احداث و بهسازی 25 ایستگاه پمپاز فاضلاب که تا کنون20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و نیز کاهش و حذف مشکلات و خطرات زیست محیطی متاثر از جمع آوری نامناسب فاضلاب شهری از جمله اهداف این طرح بوده است.
معاون استاندار خوزستان با اشاره به بازسازی مناطق زلزله زده اندیکا اظهار کرد: ساخت بیش از 900 واحد مسکونی، تعمیر حدود 3هزار واحد آسیب دیده ، ساخت جاده دسترسی روستای سرشط ، بهسازی بیش از 200 کیلومتر مسیر روستایی بازسازی 13 مدرسه، تعمیر حدود 70 مدرسه و احداث و تعمیر حدود 30 خانه بهداشت از جمله اقدام دولت در اندیکا بوده است

مشاهده بیشتر

admin

پایگاه خبری بصیرت نو

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا