برگزاری آیین فصل نو، فصل همدلی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

بصیرت نو خوزستان: به گزارش وب‌دا خوزستان، دوشنبه ۱۷ آبان‌ماه ۱۴۰۰ آیین فصل نو، فصل همدلی بمنظور معارفه دانشجویان نو حضور ورودی سال ۱۳۹۹ با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان، دکتر فرهاد ابول ‌نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، حجه الاسلام آیت عادلی نژاد مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، دکتر امیرکمال حردانی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، جمعی از اساتید و کارکنان و دانشجویان در محل تالار شهدای دانشگاه برگزار شد.

دکتر ابول نژادیان گفت: همیشه رسم بر این بوده که برای دانشجویان نو حضور با حضور مسئولین دانشگاه یک مراسم معارفه جهت آشنایی برگزار شود که متاسفانه بحران کرونا باعث عدم برگزاری برنامه تا این لحظه شد.

وی ادامه داد: معتقد هستیم کیفیت آموزش در فضای مجازی نمی‌تواند معادل کلاس حضوری و بهره‌گیری از حضور اساتید و اعضای هیات علمی باشد.

رئیس دانشگاه افزود: حضور دانشجویان به فضای آموزشی و تحصیلی شور و نشاط و انگیزه داده و زنده بودن دانشگاه به حضور دانشجویان وابسته است.

وی به وضعیت واکسیناسیون در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز اشاره کرد و گفت: ۷۶ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال و ۷۵ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال واکسینه شده‌اند، اگرچه این عدد برای جامعه شهری حدود ۷۹ درصد است.

ابول نژادیان با اشاره به تلاش دانشگاه برای پیشبرد وضعیت روزانه واکسیناسیون خاطرنشان ساخت: در حال حاضر روزانه حدود ۵۰ هزار نفر واکسن دریافت کرده که ۱۵ هزار نفر آنها دوز اول و مابقی دریافت کننده دوز دوم هستند.

رئیس دانشگاه بیان داشت: امروز وضعیت پایدار و باثباتی در استان خوزستان حاکم است، به گونه‌ای که حدود ۵۲ درصد از جمعیت استان هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به وضعیت واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌ها از طرف مردم تصریح کرد: با توجه به شرایط مطلوب استان، تصمیم بر آن شد که دانشجویان تا سال ۱۳۹۹ به صورت حضوری در کلاس‌های درس حاضر شده و دانشجویان ورودی سال ۱۴۰۰ به صورت مجازی فضای آموزش را دنبال کنند.

رئیس دانشگاه در بخشی از صحبت‌های خود به مدافعان سلامت اشاره کرد و یادآور شد: حضور ما در این لحظه و در این مکان، مرهون تلاش و کوشش مدافعان سلامت است که الحق و الانصاف اگر نبودند، این مهم اتفاق نمی‌افتاد.

وی با اشاره به سپری شدن دوران سخت برای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: شما دانشجویان مسیر مدافعان سلامت را شروع کرده‌اید و باید بدانید که سنگ زیرین آسیاب طی دو سال گذشته دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدافعان سلامت بوده‌اند و وظیفه اصلی آنها حفظ سلامتی مردم بود.

ابول نژادیان به همکاری ارگان‌ها با دانشگاه علوم پزشکی اهواز اشاره کرد و گفت: همراهی و همکاری بسیج، سپاه، هلال احمر، استانداری، فرمانداری‌ها و تمامی نهادهای مختلف مرتبط با ستاد ملی مبارزه با کرونا باعث شد که وضعیت با ثبات و مطلوبی در استان خوزستان به وجود آید.

وی افزود: در حوزه درمان تمامی خدمات در اختیار دانشگاه بود و تمامی نیروها جهت سلامتی مردم با علم و اطلاع به استقبال خطر می‌رفتند اما در حوزه بهداشت تنها بخشی از وظایف و مسئولیت‌ها در حیطه اختیار دانشگاه است.

ابول نژادیان ادامه داد: بسیاری از مولفه‌های اجتماعی تاثیرگذار بر بهداشت در اختیار دانشگاه نیست و مجموع عوامل بیرونی باید دست به دست هم داده تا بتوان سلامتی، بهداشت و پیشگیری را در جامعه بسط و گسترش داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز به مواردی جهت تداوم وضعیت پایدار سلامتی و مقابله با بیماری کووید ۱۹ در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: از همه خصوصا دانشجویان انتظار می‌رود پروتکل‌های بهداشتی را در کلاس‌ها، کارگاه‌ها، فضای آموزشی و خوابگاه‌ها رعایت کنند و در صورت مشاهده علائم بیماری هر چه سریع‌تر خود را از فضای جمعی دور کرده تا سلامتی خود و دیگران را رقم بزنند.

وی خطاب به دانشجویان نو حضور راهبردهایی را توصیه کرد و گفت: راهبرد اول توجه به آموزش و تحصیل بعنوان اولویت‌ اصلی، راهبرد بعدی اهتمام خاص به مسائل دینی و مذهبی جهت عبور آسان از دوران پر تلاطم دانشجویی و نهایتا راهبرد سوم توجه ویژه به ورزش و سلامت جسمی است که تمام این موارد می‌توانند شما را در مسیر متعادل و مطلوب قرار دهند.

ابول نژادیان تصریح کرد: همکاری با حوزه معاونت دانشجویی، مشارکت خود شما دانشجویان و شورای صنفی دانشجویی، مسیر را در راه رسیدن به مطالبات به حق و منطقی هموار خواهد کرد.

وی به حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز اشاره کرد و گفت: برای اولین بار در سال ۱۳۹۹ حدود ۷۰ دانشجوی خارجی و تا به الان حدود ۱۵۰ دانشجوی بین الملل در مقاطع مختلف تحصیلی از قبیل دکترای عمومی، دستیاری تخصصی، پی اچ دی، کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز پذیرش شده و مشغول به تحصیل هستند.

ابول نژادیان به رنکینگ دانشگاه علوم پزشکی اهواز در بین دانشگاه‌های دنیا اشاره کرد و گفت: در دی‌ماه سال ۹۸، رتبه دانشگاه ۲۱۸۰ بود که در حال حاضر به رتبه ۱۶۰۰ رسیده و حدود ۵۰۰ پله ارتقاء داشته است.

وی ادامه داد: تلاش بر این است در ارزیابی دانشگاه‌ها و با توجه به حضور تیم مجرب دانشگاه و هدف قرار گیری جزء پانصد دانشگاه اول دنیا، در دی‌ماه سال جاری به رتبه کمتر از ۱۵۰۰ برسیم.

ابول نژادیان در پایان خطاب به دانشجویان نو حضور گفت: از همین ابتدای راه سعی کنید جذب مراکز تحقیقاتی شده، پژوهش کردن و مقاله نویسی را یاد بگیرید، با شرکت‌های دانش‌بنیان ارتباط گرفته تا علاوه بر کسب فرصت‌های شغلی در آینده، یک شخصیت علمی چند وجهی داشته باشید.

گفتنی است در ابتدای این مراسم دانشجویان و مسئولین دانشگاه با حضور در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهدای دوران دفاع مقدس ادای احترام کردند

مشاهده بیشتر

admin

پایگاه خبری بصیرت نو

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا