وجود ۲۰ هزار واحد مسکونی بلاتکلیف ادوار گذشته در خوزستان

به گزارش بصیرت نو؛ معاون امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: حدود ۳۰۰ شغل در صنعت ساختمان نهفته است و اگر موتور این صنعت در کشور به چرخه بیفتد، چرخ اشتغال اقشار مختلف از کارگر کم سواد تا دکتر و مهندس و شهرک‌های صنعتی و حمل نقل می‌چرخد و اشتغال خوب و رضایتمندی بالایی ایجاد می‌شود.
محمد خانچی در نخستین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در رفع موانع صنعت ساخت‌وساز کشور که امروز (۲۹ آذرماه) در مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: خلاء برگزاری چنین کنفرانسی محسوس بود و از برگزاری این کنفرانس تشکر می‌کنیم. هدف از شرکت در این همایش، استفاده از صاحبنظران به ویژه دانشجویان است که موتور محرکه جامعه هستند.
وی افزود: حضرت امام(ره) از ابتدای شکل‌گیری انقلاب اسلامی با تشکیل بنیاد مسکن به این موضوع توجه کرد و یکی از شاکله‌های اصلی سیاست‌های نظام نیز این موضوع است.
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: حضرت آقا در ابلاغ به بنیاد مسکن، به زمین رایگان اشاره کرده است تا دستگاه‌های دولتی زمین‌هایشان را در اختیار این طرح بزرگ قرار دهند و تسهیلات داده شود تا خانه ارزان در اختیار مردم قرار بگیرد. در ادوار مختلف این سیاست اسم‌های دیگری پیدا کرد اما چارچوب اصلی آن، خانه‌دار شدن مردم است.
خانچی با اشاره به تأثیر صنعت ساختمان در ایجاد اشتغال بیان کرد: در کشورهای دیگر هم هر زمانی با معضل بیکاری روبه‌رو می‌شوند، صنعت ساختمان را رونق می‌دهند زیرا تأثیر مستقیمی بر اشتغال دارد.
وی افزود: حدود ۳۰۰ شغل در صنعت ساختمان نهفته است و اگر موتور این صنعت در کشور به چرخه بیفتد، چرخ اشتغال اقشار مختلف از کارگر کم سواد تا دکتر و مهندس و شهرک‌های صنعتی و حمل نقل می‌چرخد و اشتغال خوب و رضایتمندی بالایی ایجاد می‌شود.
معاون امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: در خوزستان در بحث نهضت ملی مسکن تعهداتی وجود دارد که تلاش می‌شود محقق شوند؛ شرایط خوزستان ویژه است زیرا ۲۰ هزار واحد مسکونی از ادوار گذشته به جا مانده و عزم و اراده بر این است این واحدهای بلاتکلیف هم به سرانجام برسند.
خانچی با اشاره به تأثیرگذاری ورود دانشگاه به صنعت ساختمان برای بهبود کیفیت و تنوع بیان کرد: در خوزستان مشاهده می‌شود برخی ساخت‌وسازها در شهرهای با ارتفاع زیاد و شرایط جوی خاص جواب نمی‌دهد که این نقیصه در برخی شهرها موجب شده واحدهایی ساخته شود اما مردم از آن‌ها استفاده نکنند، بنابراین قرار گرفتن مجموعه دانشگاه در حوزه صنعت ساخت‌وساز، در این زمینه بسیار مهم است.
وی افزود: مشاهده می‌شود که در شمال، غرب و شرق کشور یا استان الگوهای ساخت متفاوتی وجود دارد در حالی دانشگاه می‌تواند کمک کند که متناسب با اقلیم و شرایط خوزستان، طرحی نو و جذاب برای مردم اجرا شود

مشاهده بیشتر

admin

پایگاه خبری بصیرت نو

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا