امروز: 24 شهریور 1405

مردم با صرفه جویی در مصرف به پایداری شبکه برق کمک کنند

به گزارش پایگاه خبری بصیرت نو؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق خوزستان با بیان اینکه پیک مصرف برق در استان روز گذشته ۲ درصد نسبت به مدت پیک تابستان سال قبل افزایش یافت گفت: روز گذشته پیک مصرف به چهار هزارو ۸۷۸ مگاوات رسید که این رقم در مقایسه با پیک مصرف ۲۳ مرداد سال گذشته چهار هزار و ۴۸۶۴ مگاوات افزیش داشته است.

علی خدری با اشاره به افزایش شدید گرمای هوا و مصرف برق در استان اظهار کرد: مردم و مشترکین با صرفه جویی در مصرف به پایداری شبکه برق کمک کنند.

وی با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی مبنی بر تداوم گرمای شدید در روزهای آینده افزود: ضروری است که همه مشترکین در مصرف برق صرفه جویی کنند تا از بروز خاموشی‌های احتمالی جلوگیری شود.

خدری با بیان اینکه با تمهیدات در نظر گرفته شده و اجرای ۱۸۰ برنامه عملیاتی، تاکنون شبکه برق استان پایدار است بیان کرد: با این حال بروز وقفه‌های کوتاه در ارائه خدمات، به دلیل حوادثی مانند برخورد خودرو با پایه‌های برق، آتش‌سوزی مزارع و آسیب‌دیدگی تجهیزات برق بوده که در سریع‌ترین زمان ممکن رفع شده است.

آخرین اخبار